om os

uheld

HK InFortune Electronics Co., Ltd er en uafhængig distributør af elektroniske komponenter, vi er dedikerede til at give kunderne elektroniske komponenter og understøttende tjenester. grundlagt i 2000, har vi logistiklagre i Hongkong og Shenzhen, Kina.

uheld

HK InFortune Electronics Co., Ltd har opnået ISO9001:2015 international kvalitetsstandard certificering, vi overholder princippet om "kvalitet først, kunde først" og professionel teknisk support, og det er en stor ære, at vi er en tæt partner for mange kendte elektronikproducenter og børsnoterede grupper .

vi har et elitehold af høj kvalitet, og vores forretning dækker mere end 20 lande i alle regioner i verden. vi betjener globale elektronikproducenter og -distributører og har fokuseret på oem, ems og cem-tjenester. HK InFortune Electronics Co., Ltd forbedres konstant for at vinde kundernes tillid, vi er særligt opmærksomme på dine krav. vores produkter anvendes til industriel automation, bilelektronik, medicin og kommunikation, informationsteknologi, ny energi og andre områder. vi ser frem til at blive din bedste partner inden for komponentdistribution!

Top